abc

Šálka kávy plná príbehov

7.2.2017
Napísali o nás

Napriek tomu, že káva sa tu podáva „na stojáka“, kávičkársky život sa tu nezastaví počas celého dňa. Bratislavčania si tu môžu vychutnať lahodné zrná kávy Verticcio, ktorá sa praží priamo v žilinskej predajni na bulvári. Kávičkárom sú k dispozícii aj zmesi od talianskych výrobcov.

Tri mlynčeky s kávou ponúkajú kávové príbehy. Sú naozaj rozmanité a spájajú sa s miestom, kde sa odohrali.

My sme ako prvú ochutnali METROPOLU. Je majestátna, čokoládová, s jemnou chuťou orieškov. Podmanivá aróma pošteklí v nose a príjemne zahreje vašu kávičkársku dušu. Vytvorili ju Bratislavčania. Zmes arabík (80%) a robusty (20%) ukrýva šťastné spomienky, krásy dňa i tajomno budúcnosti. Objavte príbeh Metropoly v jednej šálke. Ach, aké lahodné!

Zmes 100% arabík v sebe spája zmes kávy s názvom KORZO. Jej príbeh je poprepletaný životmi a osudmi obyvateľov krásnej Trnavy. Na jazyku vám ostane ešte dlho chuť rušného života. Odzrkadľuje rôznorodosť pováh a zážitkov so zamatovou chuťou orieškov. Verticcio coffee & tea je prvou pražiarňou na Slovensku, ktorá získala certifikát na praženie BIO kávy. Chute Korza patria do skupiny fair trade. Ponúka kvalitnú surovinu pestovanú s ohľadom na životné prostredie. Jej príbeh je tajomný, no každým dúškom odhalíte viac a viac.

Najdlhšia žilinská ulica prináša zmes BULVÁR espresso blend. Jej chuť vyladili chuťové poháriky Žilinčanov. Zmes arabík (90%) a robusty (10%) spája príbehy staré štyridsať rokov. Odráža rušný život ulice, ktorý je rozmanitý a veľmi rýchly. Spája však všetkých obyvateľov, ktorí sú tak rozliční, a predsa majú niečo spoločné- lásku ku kvalitnej káve.

Bratislavský obchodík ponúka aj lahodné čaje, čokoládu s chuťou slovenských tradícií. Nájdete tu všetky milé veci úzko späté s kávou i čajom. Znalosť personálu, úsmev a ochota poradiť sú bonusom. Nájdete ich vo všetkých prevádzkach Verticcio coffee & tea. V Bratislave, Trnave i Žiline.

Život píše mnoho príbehov. V každej šálke i meste nájdete iný. Jedno však majú spoločné: čerstvosť a kvalitu. To ostatné si v nej nájdete vy sami.

Zdroj: www.kavickari.sk