abc

Špecialisti na kávu a čaj v Žiline otvorili obchod Verticcio. Pražia vždy čerstvú kávu

20.12.2015
Napísali o nás

Vo Verticciu máte možnosť piť kávu chutne a zdravo

„Cieľom nášho obchodu je naučiť ľudí piť kvalitné espresso tak, aby bolo chutné a zdravé,“ opisuje koncept kaviarne, pražiarne a predajne kávy a čaju Verticcio Lukáš Tóth, ktorého tu môžete stretnúť. Práve pri šálke kávy alebo čaju totiž najčastejšie nadväzujeme nové kontakty a kvalitná káva, čokoláda alebo čaj pomáha ich budovaniu.

Pitie kávy nie je jediným cieľom, ktorý chce Lukáš dosiahnuť. „Robím to aj preto, lebo chcem, aby zákazníci od nás odchádzali pozitívne naladení. To sa nám zatiaľ darí,“ dopĺňa. O tom, že si vo Verticciu vyberie naozaj každý svedčí aj sortiment 13 značiek čajov, čokolád a kávy. Ak by ste aj nemali čas na to vychutnať si svoju šálku v príjemných priestoroch kaviarne, môžete si ju vziať na doma alebo do ruky so sebou.

Kvalitná pražená káva aj na predaj či so sebou

„Pražíme kávu často, aby ju zákazník dostal vždy najčerstvejšiu,“ prezrádza Matej Ondrášik dôvod, prečo sa zákazníci tak radi vracajú. Vo Verticciu sa Matej špecializuje práve na praženie kávových zŕn. Každý týždeň má kaviareň tri kávy nastavené na mlynčekoch. Prvou je populárna Bulvar Espresso Blend, ktorá sa neobmieňa. Ďalšie dve kávy sú však každý týždeň obmieňané tak,  aby zákazník mohol otestovať čo najviac druhov a nájsť tú , ktorá mu najviac chutí.

Vo Verticciu dostanete aj kávu so sebou, takže môžete pracovný deň alebo víkend začínať s lahodným dúškom kávy pripravenej zo starostlivo vybraných ingrediencií. Takisto tu nájdete aj vybavenie pre pitie kávy a čaju – od šálok cez rozličné sady až po kávovary. V predvianočnom období tak môžete vo Verticciu nájsť aj darček pre svojich blízkych – či už v podobe poctivo praženej kávy, alebo doplnkov k jej príprave.

Zdroj: www.zilinak.sk