abc

Zrnko pomoci

10.11.2019
Káva

Zmes Verticcio Zrnko pomoci je výnimočná nielen svojim pôvodom a starostlivým pražením, ale aj hlbokou myšlienkou, ktorá sa skrýva v každom jej dúšku. Chuť vlašských orechov, mandľí a whiskey len podporí zmyslový zážitok pri jej vychutnávaní.

Samotnou myšlienkou pri vzniku zmesi Verticcio zrnko pomoci bola naša potreba pomáhať druhým. A nie len jednorazovo. Prostredníctvom predaja tejto kávy, chceme dlhodobo podporovať niekoho, kto našu pomoc skutočne potrebuje. Kúpou tejto kávy môžete spraviť radosť nielen sebe a svojim blízkym, ale zároveň podporiť tých, ktorí to najviac potrebujú. Výťažok v sume 5€ z každého predaného kilogramu kávy poputuje na dobročinné účely.

Pomocou sociálnych sietí dávame možnosť rozhodovať aj vám o tom, kam bude smerovať výťažok z predaja.

V novembri 2019 ste vy, naši klienti rozhodli o smerovaní prvej vlny pomoci, ktorá by mala poputovať na pomoc detičkám v neľahkej situácii.

K 31.5.2020 sme predali 136 kg kávy, čím sme spoločne vyzbierali pekných 632€. Výťažkom sme podporili Nadáciu detského kardiocentra, ktorej cieľom je podporovať všetky aktivity, vedúce k zlepšeniu komplexnej starostlivosti o deti so srdcovými chybami.

K 31.5.2021 sme predali 88 kg kávy, čo nám zabezpečilo 440€. Touto sumou sme pomohli jednému z projektov Ľudia ľuďom a veríme, že naša finančná podpora smerovala do správnych rúk.



Váš Verticcio team.