abc

Napísali o nás

titulný obrázok

Prišli s originálnym nápadom a vytvorili niečo, čo tu ešte nebolo

27.10.2017

Ich víziou bolo priniesť niečo nové a špeciálne. Niečo, čo v Žiline doposiaľ nebolo. Svoje nápady napokon premenili na realitu a vytvorili pútavé kaviarenské koncepty, ktorými dokázali, že dnes sa káva pije inak aj v Žiline!

čítať článok
titulný obrázok

Osud ho zavial ku káve, dnes praží jednu z najlepších na Slovensku.

24.10.2017

Lucia Randová pre blog Forkassion píše aj o našom pražiarovi:

čítať článok
titulný obrázok

Príbehy klientov – Verticcio

11.10.2017

Máme tu ďalší z rozhovorov s našimi top klientmi, ktorými sa Vám snažíme priblížiť lokálne podnikateľské príbehy. Pre dnešok sme vyspovedali zakladateľa stále úspešnejšej a obľúbenejšej kávy ale aj kaviarničky Verticcio – Lukáša Tótha.

čítať článok
titulný obrázok

Verticcio: Lukáš dokázal vybudovať biznis s kvalitnou kávou bez hipsterskej nálepky

10.9.2017

Kvalitná výberová káva je na Slovensku už nejaký ten piatok.Piť skutočne kvalitnú kávu sa totiž oplatí! To sa snaží Slovákov učiť aj Lukáš Tóth, ktorý založil sieť špecializovaných kávových predajní Verticcio.

čítať článok
titulný obrázok

Šálka kávy plná príbehov

7.2.2017

Pražiareň a špecializovaná predajňa Verticcio coffee & tea si aj v Bratislave našla svoje miesto. Ukrýva v sebe množstvo kávových príbehov. Jeden z nich je úzko spätý s chuťovými pohárikmi a čuchovými bunkami Bratislavčanov.

čítať článok
titulný obrázok

Top 6 žilinských kaviarní

17.1.2017

Medzi TOP žilinské kaviarne sme sa zaradili aj podľa Lucie Randovej, zakladateľky blogu Forkassion, ktorá o nás píše takto:

čítať článok